foto_frank
hanger_frank

Voorstellen

EP&D prepress service is een allround bureau voor al uw communicatie en marketing vragen. Van concept tot realisatie, van ontwerp tot druk: EP&D prepress service regelt het! Wij werkt samen met ervaren professionals op de modernste apparatuur en programmatuur aan uw reclameuiting. En dat alles snel, goed én voor een uitstekende prijs!  

Wij werken voor reclamebureaus en uitgeverijen, voor instellingen en ondernemingen maar ook voor winkels, éénmansbedrijven en particulieren. Van de allereerste schets op een kladblaadje tot het eindresultaat in handen; EP&D regelt het hele traject.  

Nieuwe media!
Welke social media zijn voor u relevant? Wordt uw website wel goed gevonden en wat zijn de reacties over uw website? Zou u nog in gedrukte media moeten adverteren? Is de ontwikkeling van een app voor u interresant?

Gaat u gebruik maken van een digitale nieuwsbrief om uw klanten te informeren. Dit hele traject is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd en de mogelijkheden zijn enorm toegenomen. EP&D prepress ser vice samen met onze partners helpen u de juiste keuzes te maken in de communicatie mogelijkheden. Wij kunnen hierbij ook de uitvoering voor u regelen!. 

Advies en meer...!
Wij bieden u meer dan alleen advies, wij kunnen uw ideeën uitwerken tot een compeet eindproduct. Onze sales helpt u met het vinden van adverteerders en sponsors bij uw Joint Promotions, wij kijken samen met u waar de kansen liggen en gaan daar mee voor u aan de slag. 

EP&D prepress ser vice is partner van